Patrik Macek/PIXSELL

ZASADA BEZ POTVRDE Zoran Šprajc: “Most je presudio. Glasat će za smjenu Karamarka”

“Most je presudio. Glasat će za smjenu Karamarka”, danas je na drušvenoj mreži Twitter objavio RTL-ov voditelj Zoran Šprajc. Ipak, za tu informaciju nije naveo nikakve izvore ni potvrde.

Danas je Mostov zastupnik Miro Bulj za portal Index rekao kako će on glasati za opoziv Tomislava Karamarka. “Pa Most je prvi i pokrenuo priču oko konzultanta Mola, to smo prvi Božo Petrov i ja počeli pričati”, rekao je Bulj za Index naglašavajući da je Mostu na prvom mjestu zaštita nacioalnih interesa.

Most je prije tri dana, također na Twitteru, poručio kako stav Mosta o slučaju Karamarko neće biti uvjetovan razmišljanjem o destabiliziranju Vlade nego visokim etičkim principima.

Ista je stranka u subotu na Facenooku napisala kako su aktualna događanja oko Tomislava Karamarka prije svega problem HDZ-a. “Most s takvim stvarima uopće nema problema. Naš fokus je briga o nacionalnim interesima, a ne osobnim političkim pozicijama”, naveli su. “Nema “svetih imena”, nema pojedinaca čija bi politička pozicija bila važnija od cijele Vlade, a jos manje od dobrobiti Hrvatske”, poručili su.

Aktualna događanja oko Tomislava Karamarka su prije svega HDZ-ov problem. Most s takvim stvarima uopće nema problema. Na…

Posted by MOST nezavisnih lista on Saturday, May 21, 2016

Jedini Mostovac koji je Karamarku, zasada, pružio javnu podršku je Juro Martinović koji je kazao kako će biti protiv opoziva.

Komentiraj