Run Croatia

ZA OBOLJELU DJECU Drugo izdanje zagrebačke adventske utrke 10. prosinca

Drugo izdanje zagrebačke adventske utrke na 5 i 10 kilometara “Zagreb Advent Run” održat će se u nedjelju, 10. prosinca,  zbog čega će promet gradskim središtem biti posebno reguliran u razdoblju od 8 do 12,30 sati.

Start i cilj utrke su u ulici Isidora Kršnjavog pred hotelom The Westin,  a očekuje se sudjelovanje oko 1300 natjecatelja koji će ukazati na značaj održavanja tjelesna forme u vrijeme kada se pretjeruje u jelu (i piću).

Organizator, poduzeće Run Croatia j.d.o.o., najavljuje da bi utrka trebala imati i humanitarni karakter jer će se prikupljati novac za pomoć udruzi “Ljubav na djelu” roditelja djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Iz ZET-a su izvijestili da će, u razdoblju od 9,10 do 11,30 sati, biti obustavljen tramvajski promet središnjim gradskim trgom te će se preusmjeravati  obilazno preko Glavnog kolodvora.

Autobusna linija 118 (Trg Mažuranića – Voltino) od 8 do 12,30 sati prometovat će skraćeno i to na relaciji od Voltinog do Ulice Božidara Adžije.

Policija obavještava da će zbog održavanja utrke i mjera osiguranja, u nedjeljupromet biti zatvoren Ulicom Isidora Kršnjavog od 8 do 12,30 sati.

Od 9,30 do 11,30 sati neće se moći prometovati užim gradskim središtem kojim se proteže trasa utrke.

Organizatori su pozvali sve trkače da se kostimiraju u svoje najdraže blagdanske likove, te najavili nagrade za najbolje maske.

Komentiraj