facebook.com

YouTube uveo nove promjene na svojoj platformi

 

YouTube je uveo nove korisne promjene i nadogradnje za poboljšanje korisničkog iskustva, piše engadget.com.

Nakon kratkog perioda testiranja nove opcije su dostupne za korisnike interneta i aplikacije na pametnim telefonima sa sustavima Android i iOS.

Video uraci osim boljeg pregleda, sada imaju i poglavlja, koja su vidljiva na dnu video playera. Korisnici sada mogu odabirati i preskakati poglavlja.

Osobe, tvrtke, institucije ili organizacije koje postavljaju video uradak mogu , ali i ne trebaju uključiti ovu opciju. Video može imati najmanje tri poglavlja, u slučaju da ona imaju dužinu od najmanje 10 sekundi. Odabir za dulje uratke korisnici mogu provjeriti sami prilikom postavljanja.

YouTube je uveo i nove nadogradnje na svojoj platformi. Istaknimo kako YouTube Music dozvoljava predpregled i rezervaciju dosad neizdanih albuma glazbenika.

Osim pregleda liste pjesama, dostupni singlovi će biti dostupni za skidanje i preslušavanje offline. Ostale pjesme će automatski biti dodane nakon službenog izlaska albuma.

Nova opcija će u budućnosti uključivati sve veći broj glazbenika.

Čini se kako će popularna digitalna platforma s ovom nadogradnojm slijediti uspjeh glazbenih servisa Spotify i Apple Music.

Komentiraj