Brak mu se raspadao, a on je želio harem djevojaka u kojem bi bila i Halle Berry

U novom broju magazina GQ objavljen je poduži tekst pod nazivom „Predstavljamo pravog Willa Smitha“ u kojem je poznati glumac progovorio i o najintimnijim dijelovima svog života. Tako je progovorio i o tome što mu se događalo kada se njegov brak s Jadom Pinkett Smith raspadao zbog čega je odlučio posjećivati „trenericu intimnosti“ Michaelu Boehm. Ona ga je u jednom trenutku pitala što bi poželio ako bi mogao imati sve što želi. On je odgovorio „harem djevojaka“  u kojem bi se nalazila glumica Halle Berry. Druga žena koju bi želio imati u tom haremu bila je balerina Misty Copeland.

Do realizacije tog plana nije došlo jer je Will Smith, kako je sam rekao, doživio otkrivenje. Nakon nekog vremena shvatio je da je to grozna ideja. „Ono što mi je ta žena radila bilo je pročišćavanje misli, dajući mi do znanja je je sasvim u redu biti ono što jesi. Bilo je sasvim u redu misliti to oko Halle Berry. To što sam oženjen a smatrao sam da je Halle Berry prekrasna nije me činilo lošim čovjekom“, rekao je Smith objašnjavajući kako je to bio proces u kojem mu je Michaela Boehm objasnila kako njegove misli nisu griješne te da ga prljave misli ne čine govnom od čovjeka.

U sklopu prolaska kroz bračnu krizu Will Smith je prvo iznajmio kuću u državi Utah gdje je u izolaciji proveo 14 dana nakon čega je odletio u Peru gdje je prolazio ayahuasca rituale. Tada je po prvi puta putovao bez privatnih zaštitara te je pokrenuo svoj TikTok.

Novi film Willa Smitha “Kralj Richard” u kojem glumi oca teniskih sestara Venus i Serene Williams počinje se prikazivati u svjetskim kinima 19. studenoga.

Komentiraj