Will Smith zaplivao s morskim psima i pobijedio svoj najveći strah

Kablovska postaja Discovery ovog je tjedna, u sklopu programa „Shark Week“, prikazala posebnu emisiju nazvanu „Will Smith: Off the Deep End“ u kojoj se vidi kako slavna filmska zvijezda pliva s morskim psima. Međutim, to nije bilo kakva emisija, jer u njoj Will Smith priznaje svoje strahove, a najveći je strah od morskih pasa zbog čega nije naučio plivati sve do svojih četrdesetih godina.

„Za to krivim Stevena Spielberga“, kazao je Will Smith u emisiji, referirajući se na njegov filmski hit „Ralje“ iz 1975. godine. „Doslovno sam se bojao ući u kadu. Bojao sam se da bi morski pas mogao izaći iz odvodne cijevi“. Kako je bivao sve stariji, tako je Will Smith bio sve odlučniji u namjeri da pobjedi svoj strah. „Čvrsto vjerujem da je strah uzrok svih zala koji su se dogodili na našoj planeti. Strah je otrov i ja ću se očistiti od njega“, rekao je Smith koji je prvo nekoliko puta zaronio sve dok nije zaplivao sa tigrastim morskim psima. Kada je konačno zaplivao, rekao je da ga je to iskustvo toliko promijenilo što je opisao riječima  „Postojao je Will Smith prije plivanja s morskim psima i Will Smith nakon plivanja s morskim psima“.

Što se tiče glumačkih poslova Willa Smitha, objavljeno je kako će se snimati nove epizode   serije „Princ iz Bel Aira“, originalno prikazivanu od 1990. do 1996. godine gdje je on imao glavnu ulogu i koja ga je lansirala među zvijezde.  Nekoliko streaming platformi zainteresiralo se za prikazivanje novih nastavaka. Na novim epizodama raditi će originalni producenti Quincy Jones i Benny Medina dok će autori serije Andy i Susan Borowitz sada biti izvršni producenti.

Komentiraj