Ženski i muški ručni satovi najpoznatijih svjetskih brandova, koji su osvojili društvene mreže, sada su udaljeni tek nekoliko klikova.

WATCH-A-PORTER novi je webshop koji na jednom mjestu nudi globalno popularne brandove i modele satova koji su osvojili ljubitelje mode i modnih dodataka. Minimalistički dizajn, posvećenost detaljima, fina obrada i doza elegancije trenutno su hit kad je u pitanju dizajn satova, a upravo takve modele nude brandovi Cluse, Komono, Mockberg, Nixon i Tissot, koji se nalaze u ponudi WATCH-A-PORTERA.

Ručni je sat odraz osobnosti i identiteta njegova vlasnika, a otkako je došao u modu, krajem 19. stoljeća, to je jedini modni dodatak kojeg kontinuirano nose i žene i muškarci.

Internet je uvelike pojednostavnio način kupnje, a brza i sigurna online kupovina putem nove adrese sada vrhunske satove čini dostupnijima no ikad. Classy i trendy modeli, koji odlično odgovaraju svakom stilu dio su najnovijih kolekcija satova, koji garantiraju kvalitetu i autentičnost. Tradicija i inovativnost Tissot branda, minimalistički, a opet futuristički Komono ili Cluse, koji je zavladao modnom blogerskom scenom, sportska elegancija Nixon modela i atraktivni švedski dizajn Mockberg satova pružaju raskošan izbor modela za svakoga.

https://watch-a-porter.com/

Komentiraj