VRIJEME DANAS Promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima

Pixabay

U Hrvatskoj će danas prevladavati promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima, a u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu mjestimice može pasti i malo kiše. Ujutro na kopnu ponegdje magla i slab mraz, osobito u Lici, prognoziraju iz DHMZ-a.

Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab jugozapadni. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana slab do umjeren jugozapadnjak i jugo, a drugdje sjeverozapadnjak, ujutro i bura. Najviša dnevna temperatura od 14 do 19, na Jadranu između 18 i 21 °C.

U ponedjeljak na Jadranu djelomice sunčano vrijeme, a na kopnu promjenljivo oblačno mjestimice s kišom. Malo kiše ili pljusak mogući su ponegdje i na Jadranu, ponajprije sjevernom dijelu.

Vjetar uglavnom slab, u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni, a na sjevernom Jadranu ponegdje umjereno jugo. Ujutro na južnom Jadranu umjerena bura. Najniža jutarnja temperatura većinom od 4 do 9, u Lici niža, a na Jadranu između 10 i 15 °C. Najviša dnevna od 13 do 18, a na Jadranu, te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije između 19 i 22 °C.

Komentiraj