VOZAČI OPREZ: Zbog srne ograničena brzina na A1 kod čvora Ivanić Grad

Ivo Cagalj/PIXSELL

Zbog uočene srne unutar ograde autoceste A3, kod čvora Ivanić Grad, vozi se uz ograničenje brzine. Nakon slabljenja bure, od 6,30 sati za sav je promet otvorena autocesta A1 na dionici tunel Sveti Rok-Posedarje, a na nekim cestama još ima ograničenja.  Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici i dijelu Slavonije, a ima je i na autocestama: A1 između Zagreba i tunela Sveti Rok; A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Nove Gradiške i A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica, izvijessrtio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila, zbog bure, otvorena jedržavna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački. Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga promet je zabranjen za I. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na dionici između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i za II. skupinu: dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.
Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova
Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Na autocesti A1, kroz tunel Malu Kapelu te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.
Na autocesti A7 od čvora Križišće prema čvoru Hreljin u smjeru Zagreba vozi se jednim kolničkim trakom.

Danas do 21 sat zbog radova na informatičkoj infrastrukturi MUP-a bit će otežan i usporen promet preko graničnih prijelaza, uz moguće zastoja i čekanja. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.
U prekidu je katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.

Komentiraj