Goran Stanzl/PIXSELL

VORI SE VRATIO U ZAGREB “Nisam došao gubiti utakmice”

Proslavljeni hrvatski rukometaš Igor Vori vratio se u Zagreb. S matičnim je klubom u ponejdlejak potpisao dvogodišnji ugovor, objavio je klub na svojim stranicama.

“Sretan sam i ponosan još jednom biti dijelom jednog velikog kluba kao što je Zagreb. Nakon osam godina vraćam se kući i želim naglasiti da se nisam došao umiroviti već sam došao igrati i osvajati trofeje. PPD Zagreb je u prošle dvije sezone bio na korak do završnog turnira Lige prvaka i ja sam došao ovdje s jednom željom, a to je da pomognem mom klubu da napravi taj iskorak i da odemo u Koeln na veliku završnicu Lige prvaka. Za mene bi to bio jedan od najvećih dosega u karijeri “, rekao je Vori za klupske stranice.

Posljednji je put Vori nosio Zagrebov dres prije osam godina, a naš kružni napadač i dugogodišnji kapetan hrvatske rukometne reprezentacije kaže kako se puno toga promijenilo. Dodao je kako iznimno poštuje trenera Veselina Vujovića. “Prošao sam puno toga u karijeri i radio s nekim vrhunskim stručnjacima, ali nikada nisam imao priliku raditi s čovjekom tako bogate što igračke, a što trenerske biografije”, dodao je Vori.

Naglasio je kako u Zagreb nije došao gubiti utakmice. Uspjeh u sljedećoj sezoni za njega bi bilo osvajanje EHA Gazprom Lige i plasman na završni turnir Lige prvaka.

Osim Zagreba, Vori je nastupao za talijanske klubove Alpi Palamano Prato i Pallamano Conversano, španjolsku Barcelonu, njemački HSV Hamburg i francuski Paris Saint – Germain.

Komentiraj