VIDEO: ‘The Frajle’ imaju novu pjesmu ususret CMC festivalu

Sandra Mihaljević i Igor Ivanović

Nakon što su nedavno izdale čak dva singla kojima najavljuju skorašnji izlazak albuma, ‘The Frajle’ su predstavile nešto novo i drugačije. Riječ je o pjesmi kojom će se predstaviti publici na CMC festivalu u Vodicama.

Glazbu za pjesmu “Zlato” je napisao Ante Pecotić dok su za tekst zaslužni Pecotić i Jelena Buča. Ovo je prva suradnja grupe i Pecotića, i prvi njihov nastup na CMC festivalu.

“Po prvi put surađujemo s Pecotićem i super smo se poklopili. On je sjajan autor i vjerujemo da će se ljudima svidjeti ovaj malo drugačiji zvuk. Mi pjesmu svakodnevno pjevušimo i jedva je čekamo početi svirati na koncertima. Također, veselimo se izvođenju pjesme na CMC festivalu, na kojem sudjelujemo  prvi put”, izjavile su članice banda.

Video spot je sniman je na salašu u blizini Novoga Sada, režiju potpisuje već uhodani dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

“Na snimanju je bilo jako zabavno i sjajno smo se svi proveli. Kada poslušate pjesmu, shvatit ćete da nam je ideja spota bila prikazati neke obične i male stvari koje zaista čine život. U ovome spotu svaka od nas Frajli ima svoju ulogu i predstavlja svoj način kako uživa u slobodi i malim stvarima”, otkrile su ‘The Frajle’.

Uskoro izlazi njihov novi album ‘Obraduj me’ na kojem su ugostile najpopularnije glazbenike regije, a uvod u bogato koncertno ljeto svakako je i nastup u Vodicama.

Komentiraj