VIDEO: SP JE PRIORITET Stojko Vranković: Porazi su bili bolni i teški

0
1
Zagreb, 31.07.2017 - Konferencija Hrvatske košarkaške reprezentacije uoci odlaska na pripreme u Sv. Martin na Muri. Na fotografiji Bojan Bogdanović, Roko Leni Ukić, Stojko Vranković, Aleksandar Petrović. foto HINA/ Daniel KASAP/ ik

U Zagrebu održana je sjednica sabora Hrvatskog košarkaškog saveza, raspravljalo se o planovima hrvatske košarke, a ovom prilikom predsjednik HKS-a Stojko Vranković govorio je i trenutnoj situaciji u reprezentaciji. Hrvatska je u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo krenula s dva poraza i kompromitirala odlazak na završnu smotru, ali i dalje je sve u rukama naših reprezentativaca, javlja HRT (VIDEO).

Nama je od samog početka prioritet odlazak na Svjetsko prvenstvo, s obzirom na situacije koje su se događale proteklih tjedana, od početka priprema, to je neka realna slika našeg stanje. Ta dva poraza su teška i bolna, ali imamo dvije utakmice kod kuće u veljači. Moramo ih dobiti te razmišljati za dalje, rekao je Vranković za HRT i istaknuo koji su ciljevi za sljedeću sezonu u Savezu.

Jedan od prioriteta je kadetska jedinstvena liga, gdje ćemo imati uvid u najbitnije stvari, a tu mladi igrači koji će biti praćeni kroz tu ligu. Mladi igrači su osnovna baza i tako ćemo, uz završne turnire, imati najbolji uvid u stanje stvari, zaključio je.

Komentiraj