facebook.com

VIDEO: James Bay vrlo dobro izveo ‘Don’t Look Back In Anger’

Glazbenik James Bay se nakon izdavanja albuma prošle godine uputio na veliku turneju. Turneja se nastavlja u europskim gradovima sve do kolovoza.

Neadavno je izašao njegov novi EP ‘Oh My Messy Mind’ koji uključuje nekoliko novih pjesama nastalih u razdoblju nakon izdanja ‘Electric Light’.

Ovaj engleski pjevač, tekstopisac i gitarist rođen je 1990. godine, diplomirao je na glazbenom instutu (British and Irish Modern Music Institute). Do sad je izdao više EP izdanja te album ‘Chaos and the Calm’ koji je izašao 2015. godine. Glazbeni uradak je bio na prvom mjestu Britanske glazbene ljestvice i na petnaestom mjestu u Sjedinjenim Američkim Državama. Osvojio je prestižne glazbene nagrade Brit Awards, Q Awards, Echo Music Prize… Bay je svjetsku popularnost stekao singlom ‘Hold Back the River’, nakon kojeg su se nanizali i drugi hitovi.

Glazbenik je prije finala Lige prvaka nastupio u programu BBC Radio 2 Breakfast Showa, uz njega i voditeljicu, u studiju je bio prisutan i Noel Gallagher. Prigodno je izvedena uspješnica iz devedesetih – ‘Don’t Look Back In Anger’.

Komentiraj