FaH

VIDEO Nasilje u Njemačkoj: Migranti u podzemnoj željeznici uznemiravali djevojku i napadali putnike

U snimljenom videu iz podzemne željeznice u Munchenu vidi se kako skupina migranata napada druge putnike, javlja Daily Mail.

Mladi migranti napadaju dva starija muškarca nakon što su pokušali zaštititi mladu djevojku koju su mladići hvatali u vožnji. Na snimci se vidi skupina od pet mladića koji se svađaju s putnicima. U u jednom trenutku dolazi do fizičkog okršaja sa starijim muškarcem.

https://www.youtube.com/watch?v=NgXk1yAc6zM

 

Njemačka policija traži napadače, a zamolili su i svjedoke da im se obrate ukoliko imaju nekakvih saznanja o njima. Snimku je snimio i objavio putem Facebook-a jedan od putnika te objasnio kako je nastao sukob. Kako kaže, do svađe je došlo nakon što je jedan od mladih migranata djevojci prislonio ruku na leđa na što se ona odmakla. Nakon toga je mladić rukom udario po prozoru što je izazvalo pozornost ostalih putnika. Kad je jedan stariji putnik zamolio mladiće da prestanu biti agresivni i puste djevojku na miru, došlo je do sukoba.

“Mlada djevojka napadnuta je u podzemnoj željeznici. Kad su je dva starija muškarca pokušala zaštititi i oni su napadnuti. Ovo je bilo u srcu Munchena, usred dana”, napisao je mladić koji je snimio video.

Mladić je napisao kako je muškarac koji je bio agresivan izgledao kao da je arapskog podrijetla. Kad je izbio sukob priključili su mu se prijatelji. “Situacija se smirila kad je vlak stigao na stanicu, a ja viknuo da ću zvati policiju”, napisao je.

Iako mladić koji je sve snimio na kraju slučaj nije prijavio policiji, ipak je otvorena istraga jer se video proširio munjevito. “Iz videa se čini da su napadači po izgledu zaista arapskog podrijetla, ali jesu li tražitelji azila tek će se ustanoviti”, obavijestili su iz policije, prenosi Daily Mail.

U posljednje vrijeme događaju se slučajevi kojima su u središtu tražitelji azila. Njemačka javnost uznemirena je još od novogodišnje dočeka kada je u Koelnu i drugim gradovima, na stotine migranata seksualno uznemiravalo žene. Ukoliko se ustanovi da su mladići iz vlaka zaista tražitelji azila, bit će to još jedan u nizu slučajeva koji šokiraju javnost.

Komentiraj