VIDEO: KK Cedevita i ove godine podržao globalnu akciju Movember

#igrajmuski Movembar

U suradnji s agencijom McCann Zagreb, KK Cedevita je tijekom Movembra snimila seriju edukativnih video uradaka i podsjetila koliko je važno “pred opakim protivnikom biti jak”. 

Ulogu protagonista edukativne zdravstvene kampanje su preuzeli igrači kluba i podsjetili na važnost redovitih pregleda i konzultacije sa stručnjacima, jer Movembar osvještava opasnost od raka prostate, raka testisa, ali i depresije. Osim edukativne YouTube kampanje #samojako i #igrajmuski Movembar se realizirao i na društvenim mrežama, kao i različitim aktivnostima tijekom sportskih utakmica.

“Mi u klubu uvijek podržavamo akcije koje na bilo koji način utječu na promišljanje pojedinaca o određenim događajima, bilo da je riječ o humanitarnom djelovanju ili društveno odgovornim aspektima. I ovog mjeseca studenog, kao i prethodnih godina, pridružili smo se akciji Movember radi podizanja svijesti populacije na opasnost raka prostate i testisa“, rekao je Igor Jagić, PR&Media Director KK Cedevite.

U sportu je napraviti ‘potez tekme’ lijepo i uzbudljivo postignuće, a u životu ‘potez tekme’ može biti sinonim različitim odlukama. Mnoge od njih zaista jesu važne i velike, ali redovita briga o zdravlju ipak je korak ispred ostalih.

Komentiraj