John Krasinski se našalio na davni odabir filmske uloge Chrisa Evansa

Screenshot YouTube

John Krasinski je nedavno šaljivom objavom na društvenim mrežama podsjetio kolegu Chris Evans kako ga je “orobio” za ulogu Kapetana Amerike i pozvao ga da zajedno sudjeluju u prikupljanju sredstava za organizaciju koja se bavi pomaganjem potrebitih obitelji, čiji članovi boluju od karcinoma, piše imdb.com.

Mediji pišu kako je suprug Emily Blunt želio legendranu ulogu, čak je dizao utege više nego obično kako bi više bio nalik Marvelovom strip junaku, no u krajnjem odabiru je izgubio. Krasinski je nedavno proslavio jubilarni 40-i rođendan, nadamo se kao će se Chris Evans prijateljski “odužiti” kolegi. Glumac je trenutno zauzet zadnjim produkcijskim i promotivnim aktivnostima prije početka emitiranja druge sezone serije ‘Jack Ryan’.

Poznati glumci, modeli, dizajneri, influenceri često su promotori raznih humanitarnih i društvenih akcija, koje uz njihovo sudjelovanje onda dobivaju na značaju.  Saznaje se kako su  s namjerom akcije upoznati i glumci Hugh Jackman, Chris Pratt, voditelji Ellen DeGeneres i Jimmy Kimmel…  

Komentiraj