VIDEO: Emirates lansirao ekskluzivni Food and Wine Channel

Emirates

Emirates je lansirao Food and Wine Channel i tako putnicima pružio nikad prije viđeni “behind the scenes“ uvid u načine kako se kreiraju meniji za letove i kako surađuju s partnerima diljem svijeta.

Ovi kanali dio su Emiratesovog nagrađivanog sustava zabave ice, dostupni su na svim letovima i na YouTubeu, a donose ekskluzivne informacije o vrijednoj investiciji u vrhunska vina te recepte regionalnih i sezonskih jela koja pripremaju nagrađivani chefovi.

“Ulažemo velike napore kako bismo svojim putnicima u svakoj klasi ponudili vrhunsko gurmansko iskustvo. Mnogo se pažnje pridaje pripremi jela i odabiru vina. Ovi kanali omogućuju gledateljima pristup našoj filozofiji pripreme hrane i odabiru pića, ugostiteljskoj strategiji i načinu na koji surađujemo s našim partnerima. Osim toga, naši vodiči i recepti pružaju putnicima zanimljivu dodanu vrijednost koju mogu takoreći ponijeti sa sobom“, rekao je Joost Heymeijer, viši potpredsjednik Emiratesa, odjel Catering.

Food Channel prikazuje pojedinosti iz perspektive Emiratesovih chefova koji otkrivaju nove namirnice i kreiraju menije za letove. Ova aviokompanija godišnje servira oko 110 milijuna obroka, a jednaka se pažnja pridaje detaljima u obrocima koji se serviraju u prvoj, poslovnoj i ekonomskoj klasi. Prve dvije epizode gledatelje vode u Umbriju u Italiji. Uz to, epizode donose recepte iz regionalno nadahnutih menija.

Wine Channel donosi dokumentarni film o strategiji odabira vina te prikazuje pomno izgrađene odnose i suradnju s najboljim svjetskim proizvođačima vina preko kojih Emirates nabavlja neke od najkvalitetnijih sorti. Emirates je vrlo predan neprekidnom ulaganju u svoj vinski podrum te se ponosi izuzetno bogatim odabirom na kojem je radio u proteklih deset godina.

Komentiraj