‘VELVET SE ODLUČIO ODMORITI’ Zatvara se zagrebački caffe poznat po svojoj eleganciji

Autor:

Photo: Instagram/Velvet

Vlasnici caffea Velvet u Dežmanovom prolazu danas su objavili da trajno zatvaraju ovaj poznati lokal.

“Dragi naši gosti, dragi prijatelji, Velvet se odlučio odmoriti!,” napisali su u svom Instagram postu.

Zajedničko putovanje…

“Bezbrojne smo lijepe, vesele i opuštajuće trenutke dijelili svih ovih godina. Mi to nećemo lako zaboraviti. A sigurni smo da će Velvet ostati i u vašim srcima. Hvala vam na povjerenju, te ljubavi i energiji koje ste utkali u ovo naše zajedničko putovanje. Do iduće prilike, veliki pozdrav iz Velveta!”

Photo: Instagram/Velvet caffe bar

Novi estetski standardi

Velvet su, podsjetimo, prije deset godina otvorili najpoznatiji hrvatski cvjećar Saša Šekoranja i vlasnica agencije PRiredba Ana Petričić Gojanović.

Prije nekoliko godina bili su ga nakratko preuzeli vlasnici cafea Verde. Velvet je na početku radio u manjem prostoru koji je postavio posve nove estetske standarde, a kasnije se proširio na susjedni veći prostor u kojem je radio do zatvaranja. Prije mjesec dana Velvet je prestao raditi preko tjedna i otvarao se samo vikendom. Danas su potvrdili da zatvaraju do daljnjega.

Sjajno mjesto za promocije, evente, kave, susrete…

“Velvet je zaista bio jedan od najomiljenijih zagrebačkih lokala, mjesto na kojem se odvilo bezbroj evenata i promocija, u kojem u špicama godinama nije bilo moguće naći mjesto više. Iako ponuda u Velvetu nikad nije bila osobito ambiciozna, on je dizajnom, atmosferom i idejama poput mikroklizališta koje je za jedan Advent otvorio na terasi, dosta dugo određivao trendove u svom žanru. Velvet je bio civiliziran kafić kakvih u gradu nikad nema dovoljno, bit će zanimljivo vidjeti kako će njegov prostor funkcionirati u idućoj inkarnaciji”, donosi Plava Kamenica.

 

Photo: Instagram/Velvet caffe bar

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.