VELIKI OBRAT NA POMOLU? Klopp nagovara Gerrarda da se vrati u Liverpool

Shaun Botterill/Getty Images

Novi trener Liverpoola Jürgen Klopp nagovara legendu ‘Redsa’ Stevena Gerrarda na povratak u klub u kojem je proveo 17 godina, senzacionalna je vijest koju u srijedu donosi britanski Independent.

Britanci navode kako je Klopp u nekoliko navrata razgovarao s Gerrardom, koji od ovog ljeta nastupa za američka LA Galaxy. Karizmatični Nijemac uvjeren je kako bi Gerrard pomogao definirati standarde profesionalizma kojeg Klopp očekuje.

Iako se zasada samo nagađa kako će Gerrard trenirati s Liverpoolom do 15. siječnja, kada se mora vratiti u SAD na pripreme, Independent piše kako je moguć i povratak na Anfield. Ipak, sve bi zakomplicirala odšteta LA Galaxyju, koji sa Gerrardom ima ugovor na još godinu dana.

Vjeruje se da američki klub nije otvoren za opciju posudbe, kao što je bio slučaj sa Davidom Beckhamom, koji je u pet godina provedenih u Los Angelesu, u Milan na posudbu išao dva puta. Gerrard bi se u srijedu trebao vratiti u Englesku, nakon što je njegova MLS sezona završila prošlog tjedna ispadanjem u playoffu.

U 14 nastupa za Galaxy upisao je dva pogotka. Ipak, u utorak je na službenoj stranici LA Galaxyja objavljen razgovor sa Gerrardom, u kojem je najavio mogućnost zaključenja karijere sljedeće godine.

Komentiraj