hina

U ludom finišu Njemačka slomila žilavu Hrvatsku 22:21

Rukometaši Hrvatske protiv domaćina u borbi za bodove i produžetak nade u polufinale na rukometnom Mundijalu 2019. Istovremeno, ovaj je dvoboj i pokušaj iskupljenja Červarove momčadi za onaj nesvakidašnji kiks protiv nepotrebno potcijenjenog Brazila u nedjelju navečer.

Teško je Hrvatska hendikepirana ozljedom Luke Cindrića koji je već napustio tabor reprezentacije. Valja vjerovati da s klupe Hrvatske neće dolaziti upute o napadu s 7 igrača – bez vratara.

TIJEK UTAKMICE

60′ Pekeler za 21:20 domaćina na što se nadovezao Štrlekov faul u napadu. Pa njemački gol s krila i hrvatski snovi su postali noćna mora. Horvatov gol za utjehu.

55′ Vranković za vodstvo, iz kakvog se samo bunara izvukla Hrvatska.

53‘ Poravnanje! 18:18

50′ Imali su Nijemci i plus 3 ali Šego ne vješa bijelu zastavu. -1 u Koelnu.

35′ Šego drži Hrvatsku iznad vode. Duvnjak ima problema s desnim koljenom a bez  pravog kapetana šanse će najvjerojatnije brzo okopniti.

30‘ Vrlo kompetitivan nastup, nema prenemaganja i jaukanja kao niti previše napada 7:6. 11:11 je paket kojim se otišlo na veliki odmor.

24′ Bomba Duvnjaka za prekid posta dugog 8 minuta, 8:8

20‘ Živo je u Koelnu, težak rudarski sudar, Nijemci imaju 8:7.

13′ Karačić za 6:4 i Njemačka traži minutu odmora.

10′ Hrvatska se drži donekle zadovoljavajuće. Nema puno mjesta za njemačke prodore a i danski sudački par ne oštećuje pravila igre. Ozlijedio se Strobl, jaku pucač s lijeve strane. Prvo vodstvo domaćina, serijom 3:0 do 4:3. Musa za 4:4.

3′ Dobro je počelo, Karačić i Stepančić za 2:0.

Komentiraj