Unuk Elvisa Presleya preminuo u dobi od 27 godina

 

Unuk Elvisa Presleyja, Benjamin Keough (27) preminuo je u Calabasasu, potvrdio je za CNN predstavnik njegove majke Lise Marie Presley.

“Potpuno joj je slomljeno srce i neutješna je, no trudi se biti jaka za svoje 11-godišnje blizanke i najstariju kćer Riley. Obožavala je tog dečka, on je bio ljubav njenog života”, rekao je predstavnik Roger Widynowski za CNN.

“Obožavala je tog dječaka, bio je ljubav njezina života”, dodao je.

Okolnosti njegove smrti nisu poznate, a mediji pišu kako je počinio samoubojstvo.

Otac Benjamina Keougha bio je glazbenik Danny Keough. Njegova majka ranije je govorila o sličnosti između svog sina i Elvisa, nazvavši je nevjerojatnom. “Ben toliko sliči Elvisu. Svi su se htjeli fotografirati s njim jer je sličnost nevjerojatna. Ponekad me preplave emocije kad ga vidim”, rekla je.

Policija je izvijestila da su na mjesto događaja pozvani u 18:30 sati po lokalnom vremenu. “Po dolasku policajci su zatekli žrtvu s ranom u gornjem dijelu torza. Žrtva je proglašena mrtva na mjestu događaja”, izvijestila je policija.

Benjamin je živio povučeno, a mediji nisu imali puno informacija o njegovom životu. Benjaminova baka Priscilla udala se za Elvisa 1967. godine, a razveli su se šest godina kasnije. Elvis je umro 1977. u 43. godini života. Njihova jedina kći Lisa Marie udala se 1988. godine za Keougha s kojim je imala dvoje djece, Benjamina i Riley, danas uspješnu glumicu.

Komentiraj