Screenshot/YouTube

UGOVOR NA DVA MJESECA Dobrivoje Marković potpisao za PPD Zagreb

Hrvatski prvak PPD Zagreb svoje je redove pojačao povremenim srpskim reprezentativcem Dobrivojem Markovićem (29) koji igra na lijevom krilu. Nastupao je za skopski Vardar, gdje ga je dvije godine vodio današnji trener PPD-a Veselin Vujović. U karijeri je još igrao i za Vardar, španjolsku Cuencu, Jugović i Sintelon. U Zagreb dolazi kao slobodan igrač.

“Bilo je ponuda, ali čekao sam onu pravu i na kraju je dočekao. Nakon Vardara nisam mogao ni pomisliti da idem u neku slabiju sredinu i stoga je ponuda PPD Zagreba bila upravo ono čemu sam se nadao”, rekao je Marković ističući kako je Zagreb klub velike tradicije i bogate povijesti.

“Poziv Zagreba stigao je u ponedjeljak za mene pomalo nenadano. Nazvao me sportski director kluba Božidar Jović i rekao da su zainteresirani za moje usluge. Ja naravno nisam ni sekunde dvojio već sam odmah spakirao stvari i krenuo put Zagreba”, otkrio je 29-godišnjak.

Marković, koji je osvojio europsko srebro 2012. godine i mediteransko zlato 2009. godine, sa Zagrebom je potpisao ugovor na dva mjeseca, nakon čega će Zagreb odlučiti hoće li sa lijevim krilom produžiti suradnju.

Komentiraj