Zarko Basic/PIXSELL

Udruga Zviždač ocijenila je u nedjelju kako je Vlada postala likvidator Hrvatske umjesto da je pokretač strategije rasta i razvoja hrvatskog gospodarstva te pozvala sve da se pridruže zviždačima i da dignu svoj glas protiv političkih elita koji žele uništiti hrvatsko gospodarstvo.

“Državni udjeli u Končaru, koji je oduvijek bio ponos hrvatskog gospodarstva, prodani su u tišini, doslovno preko noći, a ista sudbina očekuje Podravku, Croatia banku, ACI, Croatia osiguranje…”, ističe se u priopćenju.

“Na sceni je plan slamanja našeg gospodarstva, bacanja građana na prosjački štap, ovrha, uništavanja obitelji i raseljavanja naše mladosti. Čiji je to točno plan možemo nagađati, ali sa sigurnošću znamo da su ga do sada uspješno provodila bivša politička vodstva, a sada i aktualne političke ‘elite'”, kaže u priopćenju predsjednica Udruge Vesna Balenović.

Dok se krala i rasprodavala imovina Hrvatske zviždači su, podsjeća, među prvima javno upozoravali na tu opasnost, no političke elite su se sa zviždačima obračunavale na najbrutalniji način te umjesto da su signale koje su zviždači upućivali shvatili krajnje ozbiljno, mnogi su u strahu šutjeli i okretali glavu od pljačke i korupcije.

Komentiraj