Udaje se Jennifer Lawrence, budući muž je diler umjetninama

Osam mjeseci nakon što su se zaručili, prema informacijama koje je objavio portal TMZ, ovog vikenda vjenčat će se glumica Jennifer Lawrence i Cooke Maroney. Jennifer Lawrence (29) već neko vrijeme govori kako ne može dočekati trenutak kada će postati gospođa, a nakon što je nedavno viđena s dečkom kako ulazi u zgradu u New Yorku u kojoj se prijavljuju vjenčanja, bilo je jasno da se svečani događaj bliži.

Cooke Maroney (33) bavi se umjetninama. Živi u New Yorku gdje vodi poznatu galeriju Gladstone 64 koja se nalazi na Upper East Side i koja predstavlja poznate umjetnike kao što je  Anish Kapoor. Ujedno, Maroney je svojedobno radio i za poznatu galeriju Gagosian. U javnosti nije previše poznat, dobrim dijelom i zato što se ne pojavljuje na društvenim događajima, osim onih vezanim za otvorenje izložbi. Ima Instagram profil koji je otvoren samo za prijatelje. U svijetu dilera umjetninama smatra se osobom koja ima dobar ukus i čija  bi karijera u budućnosti mogla postati vrlo uspješna.

S druge strane, Jennifer Lawrence je 2015. i 2016. godine bila najplaćenija glumica na svijetu, tada je glumila u filmovima „Igre gladi: Šojka rugalica“ i „X-Men: Apokalipsa“, dok je na prošlogodišnjoj listi bila četvrta, iza Scarlett Johansson, Angeline Jolie i Jennifer Aniston.

Prije Cookea Maroneya, Jennifer Lawrence bila je u vezi s redateljem Darrenom Aronofskyim, glazbenikom Chrisom Martinom i glumcem Nicholasom Houltom.

Komentiraj