Boris Scitar/PIXSELL

U PONEDJELJAK IMENOVANJE: Vladin povjerenik za Agrokor ipak će biti Hrvat?

Kako se neslužbeno doznaje iz redova dobavljača, Vlada će u ponedjeljak u 7:30 sati imenovati povjerenika za Agrokor, javlja RTL.

Navodno je dobavljačima rečeno kako će se raditi o Hrvatu, što bi značilo da Uwe Gregorius, stručnjak o kojemu se zadnjih dana spekuliralo, ipak neće zauzeti to mjesto.

Koordinacija dobavljača danas je osnovala uži tim, tzv. krizni stožer, sastavljen od ljudi koji su u stalnoj komunikaciji i koji će razgovarati ovih dana s bankama, a od ponedjeljka s povjerenikom, pišu Vijesti.hr.

Podsjetimo kako su danas poslijepodne iz Vlade priopćili da će se predsjednik Vlade Andrej Plenković sastati s ključnim dobavljačima koncerna Agrokor u ponedjeljak, 10. travnja u 10.00 sati u Banskim dvorima.

“U 12.00 sati u Banskim dvorima predsjednik Vlade Plenković sastat će se s Koordinacijskim odborom banaka kreditora Agrokora. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednica i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić te ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić”, navodi se u priopćenju.

Komentiraj