Mike Tyson je bio toliko drogiran da nije znao da glumi u komediji “Mamurluk”

Komedija „Mamurluk“ bila je 2009. godine veliki filmski hit, upamćena i po tome što se u njemu u maloj ulozi pojavljuje Mike Tyson. Međutim, Mike Tyson u to vrijeme nije bio sav svoj, ponajviše zbog ovisnosti o kokainu, te je u novom intervjuu priznao kako nije ni znao da će se pojaviti u filmu. Shvatio je to noć prije snimanja, kada je u klubu u kojem je i inače zalazio, sreo glavne glumce iz filma, Zacha Galifianakisa i Bradleya Coopera.

„Sreo sam ih u klubu, sjedili su u VIP odjeljku i rekao sam samom sebi ‘Ja ovdje uvijek sjedim, nitko drugi tu ne sjedi’. Uđem u VIP dio i odem do njih da vidim zašto sjede u mom odjeljku. Naiđem na Zacha koji mi je rekao ‘Bit ćemo u filmu s tobom’. Rekoh ‘Stvarno? Kada?’. A on mi kaže ‘sutra’“, opisao je tu večer Tyson. „Nisam to znao jer sam u to vrijeme pušio, pio i drogirao se pa tako nisam imao pojma da sam uključen u snimanje filma. Na kraju sam morao otići na snimanje filma koji je postao hit“. Naročito se bila poznata scena u kojoj se pojavljuje Tyson koji nokautira Alana, kojeg glumi Zach Galifianakis.

Tyson je već govorio o tome kako je u vrijeme snimanja filma „Mamurluk“ bio pod utjecajem droga. „Bio sam uneređen. Bio sam predebeo. Bio sam svinja na kokainu. Morali su znati da sam u neredu. Nisam mogao pričati. Kokain je progovarao iz mene“, izjavio je svojedobno za Yahoo! Sports.

Mike Tyson imao je malu ulogu i u drugom dijelu filma „Mamurluk“ koji je snimljen 2011. godine.

Komentiraj