Brojne ljepote i destinacije Ličko-senjske županije godišnje posjete milijuni turista, a veliki turistički brendovi poput Plitvičkih jezera, otoka Paga, Nikole Tesle ili Senja prepoznati su diljem svijeta kao top destinacije.

Upravo zato Turistička zajednica Ličko-senjske županije u 2019. godinu ulazi na snažan način – uz lansiranje novog promo filma koji u četiri minute prikazuje sve ljepote ove prekrasne i raznolike županije. Od planina, rijeka i jezera do očaravajućih krajolika na obali, u videu se isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža otoka Paga, Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće, gastronomija, zabava i kulturno-povijesna baština. Poseban naglasak je stavljen na sport i rekreaciju te njegovanje zdravih navika kao što su hodanje u prirodi, planinarenje, plivanje, vožnja kajakom…

U periodu koji slijedi, ovaj će se turistički film prikazati na međunarodnim turističkim sajmovima te mnogobrojnim festivalima, na kojima vjerujemo neće proći neopaženo i sigurno će biti izvrsna promocija Hrvatske.

Turistički film snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom Bobbyja Grubića, trostrukog dobitnika prestižne nagrade Emmy i producentice Spomenke Sarage te gledatelje vodi u avanturističku i zanimljivu šetnju županijom.

Komentiraj