VIDEO: Ličko-senjska županija poziva na aktivan odmor, sport i rekreaciju

TZ Ličko-senjske županije

Brojne ljepote i destinacije Ličko-senjske županije godišnje posjete milijuni turista, a veliki turistički brendovi poput Plitvičkih jezera, otoka Paga, Nikole Tesle ili Senja prepoznati su diljem svijeta kao top odredišta.

Turistička zajednica Ličko-senjske županije je u 2019. godinu ušla na snažan način – uz lansiranje promo filma koji u četiri minute prikazuje sve ljepote ove prekrasne i raznolike županije. Od planina, rijeka i jezera do očaravajućih krajolika na obali, u videu se isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža otoka Paga, Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće, gastronomija, zabava i kulturno-povijesna baština. Ovaj turistički film je osvojio priznanja na međunarodnim turističkim sajmovima i festivalima te će dalje biti izvrsna promocija Republike Hrvatske.

Poseban naglasak Turistička zajednica Ličko-senjske županije je stavila na sport i rekreaciju te njegovanje zdravih navika kao što su hodanje u prirodi, planinarenje, plivanje, vožnja kajakom…

Komentiraj