TRAMEZZANI: ‘Ja njemu zamolbu za razgovor, on meni žuti. U mojoj kući. Nema više respekta’!

Autor:

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Trenere Istre 1961 Paolo Tramezzani za vrijeme utakmice negodovao je na brojne odluke suca Bela. Dobio je žuti karton. Nakon utakmice, korektan u komentaru, ali još pun emocija i – gorčine. Prema Belu


Istra je opet poražena u Derbiju della Učka. Bila je bolja prvih pola sata, imala šanse, ali na kraju balade… Šesta utakmica bez pobjede. Istra 1961 – Rijeka 0:2.

“Za mene, po mojoj procjeni: mi smo odigrali sjajnu utakmicu. Čovjek na čovjeka 90 minuta. Borbeno, disciplinirano, hrabro. Nisam ja vidio tu neku razliku između moje momčadi i prve momčadi lige. Dali smo sve od sebe i ja sam ponosan na moju momčad. Pokazali su veliki momčadski i borbeni duh”, pričao je Talijan s pulske klupe.

“I kad smo ušli u minus nastavili smo igrati svoju igru, ono što smo uigravali i dogovorili. Više od toga ne mogu tražiti od mojih igrača. Ovo ja volim, ovako igrati hrabro bez obzira protiv koga igrali. Samo trebamo ovako nastaviti i bit će sve u redu”, govorio je Tramezzani pa na pitanje u sucu odgovorio:

“Prvi put u životu mi se dogodilo da sam zamolio suca za razgovor i… Odmah dobio žuti karton. Odmah. Slušajte, ja respektiram svakoga i tako se ponašam, ali… Od sutra više ne. Dođe u našu kuću i napravi tako nešto. Za takve respekt? Više ne!”, rekao je Tramezzani.

Utakmicu je u prijenosu MAXSporta prokomentirao i njegov veznjak, Slavko Blagojević:

“Čvrsto i muški, tako se igralo. Baš je bio derbi. Prvog gola koštala nas je individualna kvaliteta Marka Pjace. A presudio je drugi gol iz – prekida. I ništa, čestitke Rijeci na pobjedi. Mi smo igrali dobro, ali kad se utakmica lomi oni su momčad koja uvijek nađe neki način kako pobijediti protivnika i uzeti tri boda”, rekao je Blagojević.

Istra je dolaskom Tramezzanija dobila jako puno premda nikako da ju krenu i pobjede, a Rijeka… Rijeka ne zna drugo nego pobjeđivati. To i tablica jasno pokazuje:

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.