Toni Datković karijeru nastavlja u Grčkoj

Stoper Lokomotive Toni Datković ostvario je transfer u grčkog prvoligaša Aris iz Soluna s kojim je potpisao ugovor na tri godine. 26-godišnjak je prošlu sezonu proveo na posudbi u španjolskoj Huesci kojoj je s 19 nastupa pomogao u ostvarenju promocije u Primeru, ali do otkupa ugovora nije došlo.

“Sretan sam i ponosan što pripadam Arisu. Poznam veličinu ovog kluba, njegovu bogatu povijest te naravno navijače koji kreiraju odličnu atmosferu. Razgovarao sam sa sportskim direktorom Charisteasom koji mi je prezentirao planove kluba nakon čega mi nije bilo teško prihvatiti poziv Arisa. Želim obećati jednu stvar navijačima, a to je da će na travnjaku imati igrači koji će ostaviti srce i krv za momčad.”, izjavio je nakon potpisa ugovora.

Datković je klubu s Kajzerice pristupio u ljeto 2017. godine te je u upisao 52 utakmice u kojima je postigao pet golova i dvije asistencije. U karijeri je bio i član Kopra, Zavrča, Pomorca i Rijeke. Za hrvatsku reprezentaciju je upisao jedan nastup, prije više od tri godine na prijateljskom turniru China Cup.

Komentiraj