Tom Hardy godinama se spominje kao novi James Bond. Evo što je rekao o tome

U subotu je na portalu The Vulcan Reporter objavljena glasina kako je odlučeno da Tom Hardy preuzme ulogu Jamesa Bonda s obzirom da je odavno poznato da će „Za smrt nema vremena“ biti posljednji film u kojem će Daniel Craig glumiti tajnog agenta 007. Dapače, navedeno je da je plan bio da se ta vijest službeno objavi u studenome ove godine, ali kako je premijera filma „Za smrt nema vremena“ pomaknuta s proljeća na studeni, tako je i ta objava pomaknuta za kasnije.

Ovo nije prvo spominjanje 43-godišnjeg Hardyja kao budućeg Jamesa Bonda. Još 2012. godine on je za radijsku postaju Magic 105.4 rekao kako smatra da bi Christopher Nolan bio najbolji redatelj za James Bond franšizu. Hardy je 2010. godine glumio u Nolanovom filmu „Početak“ te je u istom intervjuu dodao „Volio bih glumiti Bonda u Nolanovom filmu. To bi bilo fascinantno“.

Kada se 2015. godine, nakon filma „Spectre“, počelo spominjati kako je to posljednji film u kojem Daniel Craig glumi Jamesa Bonda (kasnije se pokazalo da se to skoro i dogodilo), opet se pojavilo ime Toma Hardyja. Tada je u jednom intervjuu Hardy rekao kako se razgovor o njegovom preuzimanju uloge neće dogoditi sve dok Daniel Craig neće biti spreman napustiti tu franšizu ali je dodao „Mislim da svaki dječak, do određene granice, želi glumiti Jamesa Bonda“.

Dvije godine kasnije, evo opet Toma Hardyja u intervjuu za portal The Daily Beast gdje ga je novinar otvoreno pitao bi li želio preuzeti ulogu Jamesa Bonda, a on je odgovorio kako među njegovom glumačkom braćom postoji pravilo, a to je – ako spomeneš ulogu koju želiš, nećeš je dobiti. I zato nije želio odgovoriti na to pitanje rekavši „Ako to spomenem, nestat će“. Ujedno je ponovo rekao kako bi Christopher Nolan bio najbolji odabir za novog redatelja filma o Jamesu Bondu.

A kada je 2018.  u jednom novinskom tekstu ponovo spomenuta mogućnost da ćemo vidjeti Hardyja kao Bonda, on je odgovorio slijedećom objavom na Instagramu:

Film „Za smrt nema vremena“ počinje se prikazivati u hrvatskim kinima 12. studenoga.

Komentiraj