Tom Hanks planira vratiti se u Australiju na snimanje filma o Elvisu Presleyu

Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson u ožujku su bili pozitivni na COVID-19 zbog čega je zaustavljeno snimanje biografskog filma o Elvisu Presleyu koje se odvijalo u Australiji.  Oboje su se oporavili i vratili u Ameriku a sada se Hanks nada da će se uskoro vratiti u Australiju kako bi nastavio snimanje filma čiji je naziv „Elvis“ u kojem glumi Colonela Toma Parkera, Presleyevog menadžera.

Kako javlja Sydney Morning Herald, Hanks je rekao kako producenti najavljuju nastavak snimanja u listopadu ove godine, ali točan datum je još uvijek nepoznat. „Postoji želja i od strane filmske kompanije i od strane svih koji su uključeni u snimanje filma da smislimo plan kako da to izvedemo“, rekao je Hanks dodajući kako je listopad označen kao mjesec povratka na snimanje ali sve dok se spominje izolacija i sterilizacija lokacija snimanja cijeli taj plan označen je sa „možda“.

Prošli mjesec, premijerka australske države Queensland Annastacia Palaszczuk rekla je kako je razgovarala s redateljem filma Baza Luhrmanna o nastavku snimanja filma. Ona je rekla kako treba osigurati uvjete da se snimanje što prije nastavi, ali uz sigurnosne standarde. Pitanje je hoće li se snimanje nastaviti sa Tomom Hanksom jer je najavljeno kako će australske granice biti zatvorene do kraja godine za sve koji dolaze iz prekooceanskih zemalja.

Komentiraj