TO SU, NAŽALOST, REZULTATI! Hrebak priznao da nema HDZ-ove vlade bez Domovinskog pokreta

Autor:

15.04.2024., Zagreb - Konferencija za medije povodom premijere prve profesionalne predstave u Bjelovaru "Caruga" Ivana Kusana u reziji Ivice Buljana odrzana je u Hrvatskom drzavnom arhivu. gradonacelnik Bjelovara Dario Hrebak Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Neva Zganec/PIXSELL

Koalicijski partner HDZ-a Dario Hrebak u jednoj je raspravi na Facebooku komentirao sastavljanje nove parlamentarne većine i pregovore o vladi.

“Sad je odgovornost na IDS-u, Posavcu i Fokusu da nađu načina i podrže Plenkovića iz sabora i tako spriječe dolazak radikalne desnice na vlast. Oni kao lokalne stranke u tome mogu naći i svoj interes”, napisao je Dragan Bagić, profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, piše Index.

Dodao je da se Hrebak izletio s izjavom da birači žele desnu vladu, “mogao se prometnuti u koordinatora liberalne opcije koja je brana radikalnoj ispraznoj desnici”.

ZAKUHALI SE PREGOVORI? DP od HDZ-a traži četiri ministarstva, Fokus objavio bombastičnu odluku!

Hrebak mu je u komentaru odgovorio da se nije izletio, već da su to nažalost rezultati izbora. “Zadnjih dana razgovaram s kolegama liberalima iz opcija koje spominjete, to bilo sjajno za Hrvatsku da liberali slože većinu. No oni to odbijaju, ali sve da se i desi, matematika nam nije naklonjena. 61+8 manjina+ 2 IDS + 2 Posavec + 1 Fokus. Nedostaju 2“, napisao je Hrebak.

OBJAVIO POPIS Zurovec: Razgovarat ću s lijevima i desnima, ovo su moji zahtjevi

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Veronica

prije 1 mjesec

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ;;;;;;;;;;;;;[[[]]]=