Tijelo trostrukog ubojice iz Gradačca nitko ne želi preuzeti: ‘Čekamo što će biti…’

Autor:

Screenshot/Facebook

Tijelo trostrukog ubojice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi  u Komemorativnom centru u Tuzli, a do petka još niko nije podnio zahtjev za njegovo izuzimanje.

Ovu informaciju potvrdio je direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Latifagić tvrdi da je netočna informacija koju su objavili pojedini mediji da je Sulejmanović ukopan negdje kod Gračanice. “Nije to točno. Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Nitko ga nije došao preuzeti. I mi čekamo što će biti i tko će ga i kada ukopati. Sve ostalo su dezinformacije”, rekao je Latifagić za Dnevni Avaz.

‘Nermin je nasilna osoba’

U izjavi, koja je u posjedu Dnevnog Avaza, ubijena Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. srpnja oko 19.30 sati u obiteljskoj kući Nermina Sulejmanovića.

“Nermin se žalio na hranu da mu nije ukusna”, navela je tada, piše Avaz.

U izjavi dalje navodi: “Kao nevjenčana supruga želim koristiti blagodeti zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. srpnja, ali želim da se mom nevjenčanom suprugu izreknu mjere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg djeteta ne riješi putem nadležnih institucija, a ja više ne želim živjeti sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće s djetetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, prijetio je pozivima da se vratim što prije i da će me naći gdje god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam za izjaviti”.

Podsjetimo, trostruki ubojica Nermin Sulejmanović (35) prizore brutalnog ubojstva bivše supruge snimao je i emitirao na društvenim mrežama.

Otac ubojice: MUP ga je najbolje poznavao

Otac trostrukog ubojice iz Gradačca Nermina SulejmanovićaFikret Sulejmanović, poručio je da se srami svojeg sina.

“Ne znam što ga je dovelo do ovoga da ovako pogriješi. Sigurno mu je mozak izgorio. Kao dijete s pet, šest godina je bio normalan, poslije toga nije. Nije se hranio sa mnom, odrastao je dalje od mene. Majka mu je umrla prije nekoliko godina, živjela je s njim. MUP ga je nabolje poznavao, samo da su ga na vrijeme zatvorili, da su Nizamu sklonili, da su nešto učinili u tom slučaju… Ali vidjeli ste da se nitko nije bavio time, pa smo dočekali da on eksplodira i da napravi to što je napravio”, rekao je Fikret Sulejmanović.

Otac kaže da se ponadao da mu se sin smirio nakon što je upoznao Nizamu Hećimovići s njom dobio dijete. “Odlučio sam jednog dana da ih vidim, pa sam pognuo glavu i otišao kod njih. Video sam Nizamu i bebicu na pet minuta. Bio sam sretan. Dobio je dijete, mislio sam da će biti bolje, da se popravio, da će biti sve bolji i bolji zbog bebice. Međutim, ostao je isti. Tko se ne bi nadao za svoje dijete da će biti bolje?”, istaknuo je otac i dodao da bi najviše volio da ništa ne zna.

“Ja samo pijem tablete i gledam u strop, i zamišljam da ništa ne znam. Volio bih sve prespavati, jedno mjesec dana, i onda se probuditi. Toliko mi nije dobro, ne znam više što govorim”, zaključio je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.