Film & glazba
Decoration icon

sophia loren

Talijanska glumačka ikona pala u kupaonici i doživjela nekoliko prijeloma

Autor:

Netflix

Sophia Loren podvrgnuta je u nedjelju hitnoj operaciji nakon što je pretrpjela nekoliko prijeloma, uključujući jedan na bedrenoj kosti, nakon teškog pada u svom švicarskom domu.

Talijanska glumačka ikona, koja je 20. rujna napunila 89 godina, pala je u kupaonici i zadobila nekoliko prijeloma kuka, te ozbiljan prijelom bedrene kosti zbog čega je morala biti operiran, rekao je za The Hollywood Reporter izvor blizak glumici. Izvor je dodao da postoji oprezan optimizam u pogledu ishoda operacije i Lorenina oporavka, koji će uključivati kraći oporavak, a zatim dugu rehabilitaciju.

Vijest o padu Sophie Loren zbio se ususret otvorenja restorana u talijanskom gradu Bariju 26. rujna, četvrtog takvog restorana koji nosi njezino ime. Glumica je trebala dobiti biti proglašena i počasnom građankom grada Barija, no sada su joj svi angažmani otkazani.

Izvori kažu da su glumičini sinovi Carlo i Edoardo uz nju u bolnici. Edoardo je režirao Sophiju Loren u njezinom posljednjem dugometražnom filmu „The Life Ahead“ iz 2020., koji joj je donio nagradu David di Donatello za najbolju glumicu. Godine 2021. bila je tema Netflixovog dokumentarca „What Would Sophia Loren Do?“

Glumičin posljednji javni nastup bio je na Armani modnoj reviji u Veneciji 2. rujna, održanoj tijekom 80. filmskog festivala u Veneciji.

OZNAKE: sophia loren

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.