SUNARODNJAK U LISICAMA Priveden mladić osumnjičen za ubojstvo ukrajinskog radnika

Autor:

25.04.2024., Slavonski Brod - Privodjenje drzavljanina Ukrajine osumnjicenog (22) za ubojstvo sunarodnjaka. Nakon saslusanja u Zupanijskom drzavnom odvjetnistvu osumnjicenik ce biti izveden pred suca istrage u Zupanijski sud Slavonski Brod.  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

Zbog ubojstva 47-godišnjeg Ukrajinca u utorak u središtu Slavonskog Broda osumnjičen je njegov 22-godišnji sunarodnjak dok su ostale tri osobe privedene nakon zločina puštene na slobodu, izvijestila je brosko-posavska policija. 

Policija je u četvrtak izvijestila kako je potvrđena sumnja da je kazneno djelo počinio 22-godišnjaki ukrajinski državljanin, dok se tri osobe, također strani državljani, ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela te su puštene na slobodu.

Dodaju da su osumnjičenog 22-godišnjaka u srijedu oko 21 sati uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

Mrtvo tijelo ukrajinskog radnika pronađeno je u utorak u kući u središtu Slavonskog Broda gdje je živio s ostalim radnicima, a okolnosti pod kojima je preminuo još nisu poznate. Nedugo nakon dojave policija je uhitila jednog osumnjičenog, a potom još trojicu.

SLAVONSKI BROD Ubijen strani radnik, policija privela još tri osobe

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.