TRAJE OČEVID! U Slavonskom Brodu ubijen radnik iz Ukrajine

Autor:

15.05.2023., Centar grada, Banja Luka (BiH) – Pripadnici MUP RS i sudska policija je danas uz pomoc tehnickih lica preuzela restoran „Balkon“ u centru Banjaluke zbog ovrhe koji je nalozio Osnovni sud. Preuzimanje imovine se odvijalo uz prisustvo velikog broje policajaca ali i gradjana koji su dosli da podrze poznatog banjaluckog biznismena Zorana Milakovica, dosadasnjeg vlasnika lokala, a prisutan je bio i Stojan Malbasic, takodje ugledni biznismen, koji je postao novi vlasnik prostora. U pitanju je spor koji se pred sudovima vodio vise od 22 godine. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

U centru Slavonskog Broda, U Starčevićevoj ulici, pronađeno je tijelo muškarca. Kako doznaje SBonline, radi se o stranom državljaninu. 

Iz PU brodsko posavske za SBonline su rekli kako je pronađeno mrtvo tijelo te da je očevid u tijeku. Iz Policijske uprave brodsko-posavske poručili su da je privedena jedna osoba koja se povezuje s događajem.

Danas.hr doznaje da je riječ o mlađem građevinskom radniku iz Ukrajine. Navode i da je do sukoba došlo u apartmanu u centru grada gdje su bili smješteni radnici (rođeni 1990-ih).

Podsjetimo, iz policije su priopćili da je tijelo muškarca pronađeno u kući oko 15:17 te da se provodi očevid nakon kojeg slijedi kriminalističko istraživanje koje bi trebalo rasvijetliti sve okolnosti.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Lumumba

prije 2 mjeseca

Očevidom će se utvrditi da se "stranac" sam ukokao.