SLAVONSKI BROD Ubijen strani radnik, policija privela još tri osobe

Autor:

23.04.2024. Slavonski Brod - U centru grada u Starcevicevoj ulici, pronadjeno je tijelo muskarca.  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

U centru Slavonskog Broda u popodnevnim satima utorka pronađeno je mrtvo tijelo muškarca. Iz Policijske uprave brodsko-posavske poručili su da je odmah bila privedena jedna osoba koja se povezuje s događajem, a danas su objavili da su priveli još tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

“Policijski službenici su u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom Slavonski Brod proveli očevid te su sinoć u policijsku postaju priveli još tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje. Županijsko državno odvjetništvo je naložilo provođenje obdukcije tijekom današnjeg dana kojom će se utvrditi točan uzrok smrti. Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događa”, navodi brodsko-posavska policija.

Ubijeni muškarac imao je 47 godina i bio je radnik iz Ukrajine. Policijski službenici su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom Slavonski Brod proveli su očevid, a ŽDO je naložilo provođenje obdukcije tijekom današnjeg dana kojom će se utvrditi točan uzrok smrti. Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događa.

TRAJE OČEVID! U Slavonskom Brodu ubijen radnik iz Ukrajine

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.