OGLASILA SE POLICIJA Kod Nove Gradiške pronađene ljudske kosti, evo što je dosad poznato

Autor:

15.06.2022., Zagreb - Oko 4 sata ujutro u Ulici kaktusa kod Sesveta eksplozijom je ostecen bankomat. Ocevid je u tijeku. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Policijski službenici policijske postaje su u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mjestu događaja obavili očevid te su pronađene kosti pohranjene na Odjel patologije (bolnica Slavonski Brod) s ciljem izuzimanja potrebitih DNA uzoraka , izvijestili su iz PU brodsko-posavske.

U Policijskoj postaji Okučani, dana 30. ožujka, zaprimljena je dojava o pronalasku ljudskih kostiju na području Općine Gornji Bogićevci. Policijski službenici su na mjestu događaja potvrdili istinitost dojave.

Naime, prilikom čišćenja zapuštene poljoprivredne površine i šikare, vlasnik čestice je pronašao ostatke ljudskog kostura. Policijski službenici policijske postaje su u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mjestu događaja obavili očevid te su pronađene kosti pohranjene na Odjel patologije (bolnica Slavonski Brod) s ciljem izuzimanja potrebitih DNA uzoraka radi identifikacije.

Nastavlja se daljnji rad i kriminalističko istraživanje policijskih službenika te slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.