Javna tajna
Decoration icon

Robert Pattinson

Suki Waterhouse objavila da je trudna, otac je njen dečko Robert Pattinson

Autor:

Robert Pattinson, left, and Suki Waterhouse arrive at the GO Campaign's annual GO Gala on Saturday, Oct. 21, 2023, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Jordan Strauss/Invision/AP

Glumica i pjevačica Suki Waterhouse (31) potvrdila je u nedjelju, tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju, da je trudna. „Mislila sam odjenuti nešto svjetlucavo kako bih vas odvratila od nečeg drugog što imam”, rekla je pokazujući prema svom trbuhu. Time su potvrđene nedavne špekulacije da je trudna te da očekuje dijete sa svojim dečkom, glumcem Robertom Pattinsonom.

Njih dvoje u vezi su već više od pet godina, u ljeto 2018. godine mediji su objavili kako su Suki Waterhouse i Robert Pattinson u vezi već mjesecima. Pattison je u travnju 2019. prvi puta javno komentirao njihovu vezu i to tako što je poručio da želi zadržati svoj privatni život samo za sebe. „Trebam li govoriti o njoj?“, rekao je tada u intervjuu za The Sunday Times, dodajući kako će privatni život zadržati za sebe jer „Ako pustite ljude da uđu, obezvrijeđujete ono što čini ljubav“.

„Ne mogu shvatiti kako netko može hodati ulicom držeći se za ruke, što i ja radim, a stotinu ljudi te fotografira. Granica između onoga kada si glumac i onoga kada nisi s vremenom će nestati i potpuno ćeš poludjeti”, objasnio je Pattinson. Početkom 2020. godine spominjalo se kako su se njih dvoje zaručili jer je Suki Waterhouse viđena sa zlatnim prstenom za lijevoj ruci. Nitko od njih dvoje nije ni potvrdio ni demantirao zaruke. Tek u prosincu prošle godine ovaj se par pojavio zajedno u javnosti, bilo je to na crvenom tepihu za modnu reviju Diora koja se održala u Egiptu.

U intervju za The Sunday Times u veljači ove godine Suki Waterhouse rekla je da je šokirana koliko je sretna s Pattinsonom. „Uvijek sam nevjerojatno uzbuđena kada se njegovo ime pojavi na zaslonu mog telefona, ili kada mi pošalje poruku, mislim da on osjeća isto prema meni”, rekla je tada. „Uvijek imamo toliko toga za reći, a ja ga smatram urnebesno smiješnim.”

Prije no što su počeli vezu, Pattinson je bio u vezi s FKA Twigs od 2014. do 2017. a prije toga je bio u vezi sa svojom kolegicom iz Sumrak sage Kristen Stewart od 2009. do 2013. Suki Waterhouse hodala je s Bradleyem Cooperom od 2013. do 2015. te Diegom Lunom od 2016. do 2017.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.