STRAVIČNA SUBOTA Igrač Rome srušio se na terenu, utakmica prekinuta. Nije srčani udar!

Autor:

LaPresse / ddp USA / Profimedia

LaPresse / ddp USA / Profimedia

Stravična subota u Premier League i Serie A. Nakon što je George Earthy, West Hamov tinejdžer s maskom za kisik odvežen u bolnicu poslije udarca koji je primio u glavu, na Friuliju drama s Bjelokošćaninom


Utakmica 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Udinese – Roma prekinuta je u 72. minuti nakon što se gostujući igrač Evan Ndicka (24) srušio na teren s bolovima u prsima.

Liječnička služba je odmah utrčala na teren, nosili su i defibrilator, ali nije korišten. Bjelokošćanin je iznesen na nosilima pri svijesti.

Romin trener Daniele De Rossi odmah je otišao u svlačionicu provjeriti u kakvom je stanju njegov igrač. Prekid je trajao desetak minuta nakon čega je sudac Luca Pairetto prekinuo utakmicu.

DAZN je objavio kako početni testovi ukazuju na mogući srčani udar za Ndicku koji je u Romu stigao u srpnju prošle godine iz Eintrachta, a igrao je i za Auxerre.

U trenutku prekida rezultat je bio 1-1.

DRAMATIČNI PRIZORI U LONDONU Nosila i maska za kisik: Nastradao West Hamov tinejdžer Earthy

Liječničke pretrage isključile su srčani udar igrača Rome Evana Ndicka (24) koji se srušio na teren s bolovima u prsima za vrijeme utakmice protiv Udinesea, javili su kasnije talijanski mediji.

Vjeruje se da je Ndicka ranije tijekom utakmice dobio udarac u prsa, a modrica je izazvala poteškoće s disanjem. Međutim, ostat će u bolnici preko noći na promatranju.

Kako prenosi Sky Sport 24, Romin trener Daniele De Rossi i kapetan Lorenzo Pellergini posjetili su Ndicka u bolnici, a vodstvo Udinesea poslalo mu je poruku ohrabrenja.

“Sve je u redu, sve je u redu,” poručio je De Rossi novinarima okupljenim ispred bolnice.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.