ŠTO NAPRAVI 30 GODINA VLASTI HDZ-A? Jedini ulaz u ambulantu prekriven kamenjem i opasan za pacijente

Autor:

Foto: screenshot

Bizarne scene dolaze iz Općine Seget. Nezavisna lista – “Vrime je” poslala je snimku puta do jedine ambulante u općinskoj zgradi. Naime, pacijenti svakoga dana strahuju od novih ozljeda.

Kako bi došli na pregled moraju se probijati preko razbacane šute. Snimku su objavili vijećnici Nezavisne liste Vrime je, Luka Jadrić i Ante Barada, a na njoj je vidljivo kako se pacijentica na štakama penje do ulaza.

Općinom Seget čak je 28 žario i palio HDZ-ovac Vinko Zulim, koji je spiskao lovu za čak tonu janjetine. Protiv njega su nedavno podigli optužnicu da je oštetio općinu za najmanje 40.800 eura.

“Kako izgleda jedan odlazak doktoru u općinskoj zgradi? Popni se na hrpu bačenog kamenja i nadaj se da nećeš slomiti i drugu nogu. Kada će se vlast konačno odlučiti nešto napraviti u pogledu ovog problema nije jasno?”, upitali su vijećnici u svojem priopćenju.

Tko je kriv?

Naglašavaju kako je vidljiva nebriga HDZ-a Seget o pacijentima u Zagori Tko je ovaj put kriv za ovakvo stanje nakon više od 30 godina vlasti HDZ-a? Županija? Ministarstvo? Svemir? HDZ Seget i Ivo Sorić”, zaključili su.

Inače, to je jedini ulaz u ambulantu. Nekada prije tu su se nalazile stepenice do vrata, ali one su srušene i najavljeni su radovi. No, samo je nabacan pijesak i šuta. To stoji tako već duže od 10 dana.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
NijeRuza

prije 1 mjesec

U ovom slučaju, kriva je Dr.Vukman Bačić, koja, kao odgovorno lice, za istoimenu liječničku ordinaciju, za tih 10 dana, očito, nije poduzela nikakve mjere da zaštiti tjelesno zdravlje svojih pacijenata, iako je to zakonski, kao liječnik i kao poduzetnik, te moralno kao građanin RH, t.j. pravna osoba, dužna učiniti!