‘JESTE LI VEĆ ELIMINIRALI SRBE?’ Daliji Orešković stigao odgovor HDZ-a, nisu birali riječi: Zaslijepljena je mržnjom!

Autor:

12.03.2024., Zagreb - Na konferenciji za medije odrzanoj u Saboru o temi: ""Sunovrat pravosudnih institucija u Hrvatskoj" govorila je zastupnica Dalija Oreskovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je Dalija Orešković (Stranka s imenom i prezimenom) na Twitteru prokomentirala pregovore Domovinskog pokreta i HDZ-a upitajući jesu li ‘već eliminirali Srbe’, sada je stigao odgovor HDZ-a.

“I, jeste li već eliminirali Srbe ili ćete to nakon što se do konačnog rješenja stigne?”, napisala je Dalija Orešković ranije.

Stigao je odgovor HDZ-a.

“Umjesto da prizna uvjerljivi izborni poraz ljevice, Dalija Orešković i dalje je zaslijepljena mržnjom & gubitničkim kompleksima!

Nakon što je predsjednika #HDZ usporedila s Hitlerom & nakon što redovito u svojoj totalitarnoj maniri dehumanizira i vrijeđa političke neistomišljenike, sada je otišla korak dalje. Prizemnim izmišljotinama povezuje Holokaust sa statusom nacionalnih manjina u Hrvatskoj, a čija je prava #VladaRH HDZ-a promicala i štitila u protekla 2 mandata. Ovakvim prozirnim podmetanjem ona u biti duboko podcjenjuje i same manjine.

Kakva demonstracija očaja i frustracije poražene ljevice – kojoj su hrvatski građani 3. put zaredom dali odbijenicu na izborima!”, navodi HDZ u objavi.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.