STARE NAVIKE Todorić bio na frizuri i najavio: “Idem na izbore”

Tomislav Miletic/PIXSELL

Osnivač Agrokora Ivica Todorić sinoć je izašao iz Remetinca, a već jutros vratio se svojim uobičajenim navikama. Tako je jutros posjetio svog frizera, što je činio svakog jutra kada je bio na čelu Agrokora.

HRT javlja kako je u salonu susreo Ivicu Mudrinića, s kojim se srdačno pozdravio. Todorić je i nahranio golubove u obližnjem parku.

“Vratio sam se na ‘staru-novu’ frizuru. Za jamčevinu mi je pomoglo jako puno ljudi, sami su se javljali. Nije fer da sad govorim, sve će se znati. Osvojit ću vlast i pokrenuti Hrvatsku na pravi način, idem na izbore”, rekao je Todorić za 24sata.

Zagreb, 20.11.2018 – Ivica Todorić izašao je iz istražnog zatvora u Remetincu. Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u utorak je položio jamčevinu od 7,5 milijuna kuna kojom, prema prošlotjednoj odluci izvanraspravnog vijeća, može zamijeniti istražni zatvor. Na slici Ivica Todorić se obraća novinarima ispred svog doma u Kulmerovim dvorima.
Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Podsjetimo, nakon 13 noći provedenih u istražnom zatvoru u Remetincu, Todorić i njegova obrana jučer su uplatili jamčevinu od milijun eura.

Nakon što je novac sjeo na sudski račun Todorić je pred sucem istrage morao predati putovnicu i obvezati se da neće napuštati Zagreb, mjesto svog prebivališta. Nakon izlaska iz zatvora Todorić je u pratnji supruge iz Remetinca otišao u Kulmerove dvore.

Komentiraj