SMJEŠTENI U TRI BOLNICE Putnici leta Singapore Airlinesa pogođenog turbulencijama još su hospitalizirani

Autor:

epa11359841 A photo taken through window glass of an aircraft observation deck shows a Singapore Airlines plane flight from London to Singapore parked one day after diverting an emergency landing at Suvarnabhumi International Airport in Samut Prakan province, Thailand, 22 May 2024. According to Singapore Airlines, at least one person died and more than 30 passengers were injured when a Singapore Airlines plane traveling from London to Singapore was diverted to Bangkok in an emergency due to severe turbulence.  EPA/RUNGROJ YONGRIT

EPA/RUNGROJ YONGRIT

Četrdeset tri osobe koje su bile na letu Singapore Airlinesa, pogođenom jakim turbulencijama, ostaju hospitalizirane u Bangkoku četiri dana nakon incidenta, priopćila je u subotu bolnica u glavnom gradu Tajlanda.

Smješteni su u tri bolnice u Bangkoku, navodi se u priopćenju bolnice Samitivej Srinakarin.

U toj bolnici, gdje se nalaze 34 pacijenta, sedam je na intenzivnoj njezi – tri Australca, dva Malezijca, Britanac i Novozelanđanin, stoji u priopćenju.

Među ostalih 27 pacijenata iz zrakoplova u bolnici je osam britanskih, šest australskih, pet malezijskih i dva filipinska državljanina, stoji u priopćenju.

UŽAS U AVIONU! Jedna osoba poginula zbog snažnih turbulencija, više od 30 ozlijeđenih

U četvrtak je ravnatelj bolnice Samitivej Srinakarin rekao novinarima da 22 pacijenta imaju ozljede leđne moždine, a šestero ima ozljede mozga i lubanje, ali nitko nije životno ugrožen.

Jedan putnik je umro od mogućeg srčanog udara, a deseci su ozlijeđeni u utorak nakon što je let SQ321 Singapore Airlinea iz Londona za Singapur naišao na ono što je avioprijevoznik opisao kao iznenadnu, ekstremnu turbulenciju dok je letio iznad Mjanmara.

Let s 211 putnika i 18 članova posade preusmjeren je u Bangkok radi hitnog slijetanja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.