SLAVONSKI BROD Ubodne rane na tijelima oba ubijena muškarca

Ivica Galovic/PIXSELL

Ubojstva dvojice muškaraca u dobi od 49 i 80 godina u Slavonskom Brodu policija i dalje tretira kao dva nepovezana slučaja, a tijela s navodno ubodnim ranama su prevezena na patologiju slavonskobrodske bolnice kako bi se utvrdili točni uzroci tragičnih smrti.

Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu novinarima je potvrdio da je starija žrtva pronađena u obiteljskoj kući.

“Nađen je u ležećem položaju, na leđima, a uzrok smrti su višestruke ozljede mehaničkim predmetom”, rekao Kopunić. Tijelo starijeg muškarca u ponedjeljak oko 20,45 sati pronašle su susjeda i podstanarka, jer im je postalo sumnjivo da starac nakon što je pao mrak nije pali svjetlo.

Istog dana oko 15 sati tek petstotinjak metara od mjesta prvog zločina, u derutnoj kući, pronađen je ubijeni 49-godišnjak. Prema policijskim podacima i u ovom je slučaju riječ o nasilnoj smrti, a na tijelu su navodno uočene ubodne rane. Susjedi za žrtvu tvrde da je bio sklon čestom opijanju i da su se kod njega okupljale osobe sličnih sklonosti.

Policija još traga za počiniteljima oba zločina koje vode kao dva odvojena slučaja.

Komentiraj