Slavne sestre Bella i Gigi Hadid potrošile gotovo 16 milijuna dolara za tri stana u New Yorku

Sestre Gigi i Belll Hadid, slavne manekenke, u posljednjih su nekoliko godina potrošile gotovo 16 milijuna dolara na tri stana u New Yorku. No, top modeli to si mogu priuštiti. Prema podacima Forbesa, sestre su među najplaćenijim modelima na svijetu. Zajedno su tijekom 2018. godine zaradiile 18 miljuna dolara, najviše od revija i unosnih sponzorskih ugovora.

Sestre su radile kampanje za, primjerice, tvrtke Nike, McDonald’s, Michael Koes, BMW i Versace. Gigi i Bella su i među najvećim influencericama na svojetu, zajedno samo na Instargramu imaju više od 85 milijuna pratitelja.

Posljednju nekretninu kupila je Bella Hadid, i to za 6.1 milijun dolara. Riječ je o penthouseu u stambenoj zgradi u popularnom kvartu Soho. Stan je kupila od osnivača franšize Joe & the Juice, Kaspara Bassea, koji je ovaj stan od 202 kvadrata kupio 2017. godine za 5.85 milijuna dolara, piše Dirt.

Zgrada je izgrađena 1877. godine i korištena je kao izložbeni prostor, a 2016. godine pretvorena je u stambenu zgradu s 15 luksuznih stanova. Bellin novi stan uređen je u kombinciji industrijskog stila i chic dizajna, sa staklenim ormarima uvezenim iz Italije, do vinskog podruma napravljenog po mjeri, u kojem ima mjesta za do čak 100 boca. Stan krase i visoki stropovi te velika privatna krovna terasa.

Zanimljivo, Bellin stan nalazi se u istoj zgradu u kojoj je živio bivši član One Directionsa Zayn Malik, inače povremeni dečko njene sestre Gigi s kojim čeka dijete, koji je, pak, stan prodao samo mjesec dana nakon što je Bella kupila svoj.

S druge strane, Gigi Hadid je potrošila 9.8 milijuna dolara na dva stana u  luksuznoj stambenoj zgradi Noho nabe, udaljenoj samo nekoliko blokova od sestre. Prvi stan kupila je još 2015. godine za četiri milijuna dolara. Radi se o dvosobnom stanu s ogromnim prozorima i luksuznom kuhinjom. Novija transakcija realizirana je 2018. godine, kada je za trosobni stan s tri kupaonice izdvojila 5.82 milijuna dolara.

Prema pisanju američkih medija, Gigi planira spojiti ta dva stana u jedan dvoetažni, čime će dobiti gotovo 450 kvadrata s pet spavaćih soba i šest kupaonica.

Komentiraj