ŠKORO: “Predsjednica ima stožer, ima šefa stožera, ali kandidature nema”

U vinogradu predsjedničkog kandidata Miroslava Škore danas se održava berba grožđa.

Na pitanje novinarke N1 televizije da komentira je li uz njega dio HDZ-a, Miroslav Škoro kaže kako nema razloga komentirati HDZ ili bilo koju stranku. “Tko koga podržava – to je pitanje demokracije. Stranačku stegu mogu donekle razumjeti, ali mišljenje svakog čovjeka je bitno”, kaže.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović još uvijek odgađa istaknut svoju kandidaturu, a Škoro kaže kako nitko od njih još nije kandidat. “Tek kad se raspišu izbori i kad prikupimo 10.000 potpisa postajemo kandidati… Postoji njen stožer, ima šefa stožera, no nema onog tko je najavio kandidaturu. Za pretpostaviti je da će se ona kandidirati pa ćemo na megdan i birači će odlučiti”, rekao je Škoro.

Dodao je kako on još nema stožer, već tim s kojim surađuje. “Dnevno se susrećem s desecima ljudi. Razgovarao sam s i s Matom Radeljićem, i opet ćemo razgovarati, on puno zna kako to funkcionira. Kad osnujem stožer, vidjet ćete da to neće biti ljudi koji su naročito poznati široj javnosti, već će to biti obrazovani, mladi, sposobni ljudi”, kaže Škoro.

Komentiraj