SINČIĆ ‘Bunjac u zadnje vrijeme pokazuje znakove agresije’

Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik Živog zida, za Novu TV je komentirao neugodnu snimku na kojoj je vidljiv sukob zastupnika Branimira Bunjca s međunarodnim tajnikom stranke Dominikom Vuletićem.

Sinčić tvrdi da ne zna tko je snimio video sukoba sa sastanka, ali kako ona pokazuje problem u kojemu se stranka našla.

“Snimka nažalost pokazuje problem koji se pojavio, a to je da gospodin Branimir Bunjac ne želi dati ostavku da bi Tihomir Lukanić ušao u Europski parlament. Nakon izbora, zbog preferencijalnih glasova, ja sam sa zadnjeg mjesta došao na prvo, kolega Branimir na drugo. Da bi kolega Tihomir išao u parlament kako je bilo najavljeno morao je dati ostavku”, kazao je Sinčić, dodajući kako Bunjac ne želi dati ostavku, čime “krši predizborni dogovor”.

Sinčić je komentirao i kako Bunjac “u zadnje vrijeme pokazuje znakove agresije”.

“Nakon zadnjih događanja, bojim se da je pokazao kakav doista jest. Pozivam ga da postupi časno, da da ostavku, da ispunimo ono što smo obećali građanima”, kazao je Sinčić koji tvrdi da novac nije razlog raskida u stranci.

Na upit dolazi li njegova supruga Bunjčevo mjesto u Sabor, ako on ode u Europski parlament, Sinčić je rekao da je to izgledan scenarij ako Bunjac ne da ostavku do kraja šestog mjeseca.

“Ja to ne želim. Imam dvoje male djece ovdje”, komentirao je Sinčić.

 

Komentiraj