SIMEONE “Juventus je zaslužio pobjedu, a Ronaldo je najbolji na svijetu”

EPA/Atletico de Madrid

Trener Atletico Madrida Diego Simeone čestitao je Juventusu na zasluženom prolasku u četvrtfinale Lige prvaka. Atletico je u prvoj utakmici u Madridu slavio s 2:0, ali sinoć u napadačkom smislu nisu pokazali ništa, a Ronaldo im je zabio tri gola i izbacio iz daljnjeg natjecanja.

“Juventus je igrao bolje. Mi smo imali onu šansu Morate glavom i ništa više od toga. Juventus je kontinuirano napadao i ulazio u naš šesnaesterac, morali smo se braniti”, rekao je Simeone. Juventusu je čestito na sjajnoj napadačkoj igri. Priznao je da je talijanska momčad bila bolja i zaslužila pobjedu.

“Juventus je igrao slično kako smo htjeli igrati u prvoj utakmici. Patili smo večeras. Ne mislim da je ovo naše najgore izdanje niti da nam je falilo karaktera. Oni su jednostavno igrali bolje i treba im čestitati na tome. Juventusova najveća snaga je kapacitet u presingu. I ako se izvučete iz toga, oni ponovno osvoje loptu”, objasnio je.

Cristiano Ronaldo Atleticu je u karijeri zabio čak 25 golova. Simeone je novinarima rekao je da je Portugalac najbolji na svijetu. Ronaldo je ‘kopirao’ Simeoneovu gestu iz prve utakmice i kod proslave pobjede uhvatio se za međunožje. “Vidio je on kako sam to napravio na Wanda Metropolitanu i poput mene, pokazao svoj karakter”, zaključio je.

Komentiraj