Sharon Stone kaže kako je tri puta bila blizu smrti

Sharon Stone, glumica koja se proslavila u devedesetima ulogama u filmovima „Sirove strasti“, „Specijalist“ i „Casino“, za koji je bila nominirana za nagradu Oscar, izjavila je za britanski tabloid The Sun kako se tri puta u životu suočila sa smrću. Nju je pogodio grom, slučajno je porezala vrat te je doživjela moždani udar.

Prvi puta se, kaže slavna glumica, to dogodilo kada je imala 14 godina i kada ju je konopac za sušenje rublja pogodio u vrat i porezao je samo milimetar od vratne vene. Uslijedio je udar groma. „To je bilo intenzivno. Bila sam kod kuće, imali smo vlastiti bunar koji je bio izvor vode za našu kuću. Punila sam glačalo s vodom i držala ruku na slavini. U tom je trenutku grom udario u bunar te je preko vode udar došao do mene. Bila sam podignuta i bačena tako da sam udarila u hladnjak. Majka me, na svu sreću spasila“, izjavila je Sharon Stone koja se tada zapitala „na koji način ću se slijedeći puta suočiti sa smrću?“. Treći puta to se dogodilo 2001. godine kada je doživjela moždani udar zbog čega dvije godine nije glumila.

Slijedeći projekt u kojem glumi Sharon Stone je Netflixova tv serija „Ratched“ koja će imati premijeru 18. rujna i u kojoj glavnu ulogu glumi Sarah Paulson.

Komentiraj