Sean Penn zbog rata u Ukrajini američke liberale nazvao “politički korektnim moronima”

Autor:

Ukraine Presidental Office

Sean Penn gostovao je u podcastu portala Deadline u povodu dokumentarca „Superpower“ koji govori o ratu u Ukrajini i koji je osobno režirao. Dvostruki osvajač Oscara bio je vrlo emotivan dok se prisjećao trenutka kada se nalazio u predsjedničkoj palači u Ukrajinu onog dana kada je Rusija započela agresiju na tu zemlju. On se tada susreo s Volodimirom Zelenskim kod kojeg je Penn, kako je rekao, vidio nevjerojatnu hrabrost dok je pokušavao organizirati obranu od napada nuklearne sile.

Iako je u podcastu govorio koliko je ogorčen na američku desnicu jer nije dovoljno osudila Rusiju, još je ogorčeniji na američku ljevicu, ciljajući na one koji pozivaju na mirovne pregovore s Rusijom koji bi, po njemu, mogli ugroziti slobodu Ukrajine. “Kako se usuđujemo govoriti o njihovim pregovorima?” tvrdi Penn pitajući Amerikance kako bi se osjećali da je netko zauzeo New York “i da su tvoji majka i otac živjeli tamo i sada pregovorima mogu izgubiti mnogo toga kako bi okončali konflikt?” On je time reagirao na to što ga nazivaju ukrajinskim ratnim jastrebom i osuđuje liberale zbog pogrešnog osjećaja suosjećanja, označavajući ih kao “idiotsku predstavu politički korektnih morona”.

Neki od Pennovih najosobnijih komentara su oni u kojima govori gdje je i kada razvio svoj moralni kompas, ključnu kvalitetu koja ga je natjerala da progovori o brojnim političkim pitanjima koja izazivaju podjele. Rekao je da je sve krenulo kada je svjedočio brojnim primjerima korupcije.

OZNAKE: Ukrajina, Sean Penn

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.